sobota 11. ledna 2014

Jedno slovo po nevim kolikáté


Tenhle článek mi tu smrdí od 17. prosince 2012 a nejspíš jsem to psala s Kačou.
Eric v příběhu je postava z True Blood a Peťa nejspíš... jo, nejspíš opět mnich. x_x :D:D

Mávnutím nohy se koleno rozlomilo na dvě kolena z tří pětin stehna. Řízky jsou hotové. Řekla Justýna a usrala Péťovi jednu půlku. Péťa si šel raděj osmažit sekanou, i nesekanou, když měl ty narozky. Jenže Justína mu nedala.
Co si počnu! Rozbrečel se Petr jak se snažil Justýně dostat do pokoje a napadlo ho, že moh usmažit zatím jelito.
Kurva tančila Ericovi u hrobu zatímco Kejtý spala s polštářem a Eric viděl Andrejku spát u Kačky.

Řekl: "hovno" a opustil postel, hrob se rozpadl a proto šli do Obchodňáku. Chytrý vlkodlak namazal máslo na celozrný syrový chlebíček, hodil ho po Andreje, protože je psychicky sexy.
Andrea se probudila u Kačky a zařvala: "Drž hubu!" až zrudla naprosto do němoty. Dala facku sobě, jenže si neuvědomila, že má dvě tlusté ruce, odhodilo jí to na Ericův penis. Omyl! Eric neměl penis. To mu neulehčilo váhu.
Nuže Andy zemřela, ale Kača ne. Proto si vzala deku a lehla si do Ericova pelecha.
Ďuri šel, zakopl, spadl, rozbil vázu a dveře. Žárlil na Kačku, protože miloval Erica. Kdyby byl býval svobodnej, tak by ho hned ojel. Ale stalo se tohle a tohle taky a tamto.

P.S...Our logic is... zemřít po tom, co se vlastním facanem odhodíte na Ericův neexistující penis. xD

3 komentáře:

  1. :D :D :D co mi to jenom připomíná :D

    OdpovědětVymazat
  2. :-D Tak toto mě vopravdu upřímně rozesmálo:-)))Připomnělo mi to jednou na střední jak jsme měli vypracovat jakousi slohovou práci a tak jsme šli k Lojzovi domů, kde jsme trochu popíjeli a jak jsme tak popíjeli, tak jsme při tom psali společnými silami tu práci, do které jsme zakomponovali ruského Mrazíka, Nasťu i burské oříšky a  proplétali jsme to s politikou a životním prostředím. Jako jediní z celé třídy jsme dostali 5 s hvězdičkou s doložkou, že to nebylo tak špatné, ale že hodnotit něco takovýho, tak to se teda vopravdu nedá:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: poďme zabít nějakou krávu! :D[2]: tu slohovku někde schovanou už asi nemáš co? :D no ale napoprvý jsem četla jedničku s hvězdičkou, achjóóóó

    OdpovědětVymazat

Nějaké trvání

Když tak to století čekala zjistila, že nemůže žít bez dechu *prudký dech* jenž se skládá a skládá, podobně jako střípky z rozbitého hrnku a...

Archiv blogu